Påsklov på ingång.

Måndag o bara 3 arbetsdagar kvar den här veckan för på fredag är det långfredag och vecka 14 är det påsklov. Måndagen den 1/4 har vi stängt (annandag påsk) men tisdag-fredag har vi öppet som vanligt när det är lov, klockan 09:00 - 16:30. Tisdag, onsdag och fredag är vi på gården där vi kommer erbjuda olika aktiviteter tillsammans med FC United. Torsdag tar vi och drar iväg på en utflykt, vart eller vad vi ska göra är inte riktigt klart ännu.
 
I dag har vi haft besök av vaktmästare Björn från Rosendal som hjälpte oss att få igång elev datorena. Dom har inte varit dom snabbaste när vi har kört med vårt trådlösa nätverk men nu är det skillnad när sladdarna är kopplade till, ja vad var det nu det heter? Strunt samma dom fungerar i alla fall mycket bättre nu :) Vill man kan man göra skolarbete eller bara surfa runt i etern. Tack till vaktmästare Björn för hjälpen!
 
 
Måndag efter påsklovet får vi en ny studiokille till oss, Anton som har jobbat med barnen fram tills nu ska åka tillbaka till Barcelona. Alla på minigården både vuxna och barn kommer att sakna Anton och önskar honom lycka till med sin resa. Vi hoppas på ett återseende när han kommer hem till Sverige igen.
Ett STORT tack till dig Anton för den här tiden.
 
Vid tangentbordet I-L
 

< Kommentarer.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback