2018 vecka 14

Minigårdens öppettider vecka 14
Måndag, STÄNGT!
Tisdag - fredag 09:00 - 16:30
 
Påsklov!
 
Inför lovet är det extra viktigt att ta del av vår information här på bloggen så att man inte missar något som vi har planerat! 
 
Måndag: STÄNGT!
 
Tisdag: Kom till oss innan lunch! Direkt i anslutning till lunchen åker iväg på ett studiebesök. Under tiden vi är borta kommer det inte finnas någon personal på Minigården vilket innebär att lokalen då är stängd. Exakt tid för återkomst till Minigården kan vi inte säga men vi är absolut tillbaka senast klockan 16:30. 
 
Onsdag: Fotbollsturnering i Ekholmen! Det är viktigt att man kommer i tid... Bussen väntar inte, missar vi vår första matchtid räknast det som en förlust och det vill vi ju inte :)
 
Vi samlas på Minigården klockan 08:30
 
Bussen åker klockan 08:50
 
Spelare! Glöm inte vattenflaska, shorts och strumpor!
 
Minigårdare som inte ska spela! För er är det lika viktigt att komma i tid om man vill hänga med och heja fram våra lag...
 
Torsdag: Någon form av aktivitet kommer ske i direkt anslutning till lunch!
 
Fredag: Efter lunch blir det filmmys! Kom gärna med förslag på film som ni vill se...
 
 
Återkommande information inför lov!
Lunch äter vi i Nygårdsskolans matsal ca klockan 11:15, under tiden vi lunchar är Minigårdens lokal stängd!
Vill man följa med och luncha med oss MÅSTE man vara på Minigården senast klockan 11:00!
 
Utflykter!
Eftersom vi bedriver en öppen verksamhet är det svårt att planera utflykter så barnantal för dagen får avgöra vart och när vi åker iväg. När vi åker iväg så gör vi det oftast direkt efter lunch. Kommer man inte till lunch är man inte medräknad till den tänkta utflykten!! Under tiden vi är borta finns det ingen personal på Minigården vilket innebär att lokalen är stängd.
 
Vid utflykt sätter vi alltid upp en lapp på dörren om när vi beräknar med att vara tillbaka igen! Kommer vi tillbaka så det finns tid kvar innan stängning så är givetvis alla som vill välkomna tillbaka för att hänga med oss på Minigården. Om något är oklart så ring gärna till oss så försöker vi att reda ut det tillsammans 013-20 71 81...
 
 
 
 
 MVH Personalen.
 
 
 
 
 

< Kommentarer.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback