2017 vecka 42

Minigårdens öppettider vecka 42
Måndag - fredag 14:00 - 16:30
 

Då var det dags för ny information angående användning av mobiltelefoner på Minigården!
Under veckan som gått har vi märkt att det är svårt att ha mobilförbud på grund av att många vårdnadshavare söker sina ungdomar på deras mobiler. I onsdags hade vi en samling med alla som besökte oss och kom då gemensamt fram till att mobilerna får användas men i rätt syfte. Ringa, svara på samtal, spela spel, lyssna på musik, titta på klipp från YouTube med mera är tillåtet. 
  • Filma är absolut förbjudet!
  • Vi tar inte kort på varandra och lägger ut på sociala medier! Exempel: instagram, snapchat, m.m.
  • Kort på vår verksamhet och våra ungdomar som används till bloggen eller våra bildspel är det bara personal som har tillåtelse att ta. Allt för att vi har ungdomar som INTE får vara med på bild och det är viktigt att vi respekterar.

Klarar man inte av att följa dessa enkla regler ringer personalen hem till vårdnadshavare och ungdomen är omedelbart avstängd från Minigården i en vecka från dagen då överträdelsen sker.

Som vanligt är ni vårdnadshavare välkomna att besöka oss och se vad era ungdomar sysslar med hos oss. Av erfarenhet vet vi att dom tycker det är roligt när vi får besök och visar stolt upp våra lokaler och verksamhet.

Har ni funderingar på inlägget så kom eller ring till oss så kan vi förklara vidare!

MVH Personalen.

< Kommentarer.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback