Kul i Skäggetorp.

 
Sommarens sista vecka med Kul i Skägget är genomförd!
 
Måndag dag 1 och Laserdome stod åter på schemat efter en förmiddag i Minigårdens lokaler och lunch i Skäggetorpskolans matsal. Vi har valt att starta alla tre veckorna med den aktiviteten för att ge alla grupper möjlighet att gå dit. En mycket uppskattad aktivitet :) 
 
 
Tisdag dag 2 äntligen blev resan till Vätterviksbadet i Vadstena av. Visst blåste det lite men det var varmt i luften. Våra Skäggetorpare  är inga badkrukor, det tog inte lång tid förens dom var i vattnet, Vättern är ju känd för att vara en kall sjö. När badandet var över blev det tid för bollspel o hoppkudde innan det var dags för mellis och hemfärd.
 
                                      
 
 Onsdag dag 3 åkte vi till Sörsjöns Äventyrsbana i Norrköping. På med hjälmar och säkerhetsselar, sedan var det bara att ge sig i väg upp i träden. Tuffa ungar har vi som vågade :)
 
          
 
          
 
Efter att klättringen i träden var över var det dags för en välförtjänt lunch och till allas förtjusning serverades det kebabrullar och dryck :) När alla var mätta och belåtna var det dags för bad som fick avsluta en händelserik dag innan hemfärd :)
 
                                     
 
Torsdag dag 4 och sista badresan som självklart gick till Lundbybadet i Mjölby. Ett stort tack från oss alla till personalen som jobbar där, vilka underbara människor :) Räkna med att vi kommer tillbaka nästa sommar.
 
                                     
 
Fredag dag 5 Leos Lekland fick avsluta våra 3 veckors utflykter och roligheter. Det är mycket jobb med att få ihop allt men vi har haft så kul och det är värt varenda planeringstimma. När vi frågade våra deltagare om vad dom tyckt om sin vecka fick vi svaret av en kille,, - Det här är den roligaste sommaren jag har haft.... Då känner man sig nöjd :)
Tack till alla inblandade för att detta har gjorts möjligt och ett extra tack till våra sommarjobbare,, vi hade inte klarat av detta utan er...
Ha en skön sommar!

< Kommentarer.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback