2016 vecka 27 Kul i Skäggetorp

 
Då var det dags att starta upp tredje veckan av tre med Kul i Skäggetorp!
 
Ni som är anmälda till vecka 27 är välkomna till Minigården måndag 4/7 klockan 10:00. Det är VIKTIGT att man kommer i tid! Ni behöver inte ta med badkläder till första dagen. På förmiddagen kommer vi vara i Skäggetorp och efter lunch sticker vi iväg på ett äventyr som vi avslöjar när ni är på plats och återkommer till Minigården ca 15:00 där vi avslutar dag 1 :) Innan dagen avslutas kommer ni att få ett schema för veckan och där kommer det framgå vart vi åker och vad vi kommer att göra resten av vecka 27. OBS! Det är lika viktigt alla dagar att man kommer i tid! Bussen väntar inte och vi vill inte att någon ska missa våra utflykter.

Då har vi klarat av vecka 2 av 3 med Kul i Skägget :)
 
Måndag dag 1 gjorde vi en repris på förra veckan. Vi startade med en presentation av grupperna och våra sommarjobbare. Sedan blev det en liten stund med fri tid på Minigården innan det var dags för lunch som vi åt i Skäggeorpskolans matsal. Efter lunch var det dags för laserdome och lika som vecka 25 blev det ett par rundor med lasergeväret. När vi kom tillbaka till Minigården var det dags för mellis och därefter avslutade vi dag 1.
 
 
Tisdag dag 2 stod det bad på schemat och eftersom det blåste ganska så kalla vindar åkte vi till Mjölbybadet igen istället för Vätterviksbadet. Det är så trevligt att vara i Lundbybadet, personalen där är helt underbara och känner igen oss från föregående år. Ett vänligt bemötande gör att man gärna återvänder :) Trots blåsten badade våra Skäggetorpare med glatt humör.
 
 
Onsdag dag 3 var det dags för Norrköping. Där åkte vi till Vilbergen och spelade minigolf och bowling. Dom hade fixat till minigolfbanan sedan vi var där sist. Nu spelade man i mörker med självlysande bollar och massa häftiga ljusdetaljer. Även bowlingdelen hade dom gjort häftigare :) Efter golfrundan och bowlingen åt vi en uppskattad lunch på stället, hamburgare och pommes frites och avslutade med glass. När vi kom tillbaka till Minigården serverades det mellis innan vi avslutade dagen.
 
      
                                       
 
Torsdag dag 4 var det dags för bad igen. Det känns nästan som vi är stamgäster på Lundbybadet i Mjölby :) Men som vi har meddelat förut så trivs vi så bra där och det känns inte ett dugg tjatigt att återkomma dit. Idag badade vi först ute och avslutade inne i deras simhall.  
 
 
                                       
 
Fredag dag 5 vandrade vi ut till Leos Lekland för att avsluta vecka 26 med Kul i Skägget. Veckan har varit intensiv men rolig, både ungdomsledarna och vi ordinarie personal välkomnar helgen med välbehövlig vila för att ladda om för nya grupper vecka 27.
 
                                       
 
Så här trött är man efter en vecka med trevliga aktiviteter :)
 
Ha en bra helg!

< Kommentarer.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback