2016 vecka 9.

Minigårdens öppettider måndag - fredag 14:00 - 16:30
Vi startade sportlovsveckan med att bara vara, något som alltid är efterlängtat av alla på Minigården. Vi varvade ner med lite fix och trix, vår bokningstavla fick ett ansiktslyft. Titta va fin den blev :)
    
                                             
 
Film är alltid mysigt, att krypa upp i soffan och försvinna in i filmens värd är nog så avkopplande.
 
 
En sväng till Hangare är en uppskattad aktivitet, fattar inte riktigt hur dom vågar att åka i alla ramper.
Tyvärr har vi inte så många kort därifrån för man måste ha tillstånd att fotografera eller filma inne i hallen. Vi passade på att ta ett kort på Emelie och Alissa innan dom började att åka. Kolla in Alissas hjälm :) Hon ville ha hjälp med att spänna om den för den satt inte så bra.. Hihihi den behövde inte spännas om det räckte med att sätta den åt rätt håll på huvudet...
 
En av dagarna fick vi besök av Nyponrosens fritids. Barnen testade på våra olika aktiviteter, några var i gymmet medans andra passade på att testa Fifa rummet men bäst av allt tror jag nog dansrummet var :). Tack för besöket Nyponrosen!
 
 
För fjärde året i rad gjorde vi det igen! Grattis våra fina Minigårdare till årets seger i Kentys fotbollscup för öppna fritidsverksamheterna i Linköping :) Inte nog med att vi fick med oss en fin pokal hem, personalen är oerhört stolta över hur exemplariskt ni uppför er både på planen och utanför.
 
                                         
 
                                        
 
 
Laserdome fick avsluta vår sportlovsvecka. Ett spel som varade i ca 30 minuter och vi kan lova att det är 30 minuter av spänning. Våra Mingårdare fick dela upp sig i två lag, lag röd mot lag blå sedan var det på med västarna och in i mörkret. Det roliga var att Laserdome var en ny upplevelse för våra ungar. Ingen av dom som var med hade spelat det tidigare men vi tror nog att alla kommer göra det igen :)
 
                                      
Ha en bra helg!

< Kommentarer.
» Liam

grattis till vinst 4 året i rad

Svar: Tack Liam :)
minigarden.blogg.se

2016-02-28 // 11:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback