2016 vecka 6.

Minigårdens öppettider måndag - fredag 14:00 - 16:30
Nu är det nära! Vecka 6 är det dags att dra igång finalerna i vår Fifa turnering. Tänk på att vara på plats när det är din tur för vi har en tuff domare. Är man inte på plats går vinsten till motståndaren..
I veckans *Vem kan slå personalen* har det kämpats på från både personal o Minigårdare. Det är fortfarande personalen som har ledningen med 25 poäng mot ungdomarnas 11. Kan tala om att det är tur att inte hejapå ropen räknas för då hade vi legat långt efter. Både våra ungdomar och vi är fortfarande så taggade och som vi meddelat förut så kommer denna långkörare hålla på hela terminen :)
                                          
 
Dom flesta färdiga flaggorna är på plats, men som det pärlas i pysselrummet så kan vi garantera att fler är på gång. Några av Minigårdarna har börjat med att pärla en välkomsttext, den kommer bli grym och ska givetvis också upp på en vägg.
              
 
Rörelse är roligt och viktigt för både kropp och själ. Efter en stillasittandes dag i skolan så rör det på sig hejvilt i våra olika rum som är lämpade för rörelse.
        
 
Sist men inte minst vill vi påminna alla vårdnadshavare att ni alltid är välkomna! Kom och ta en kaffe med oss i soffan eller bara vandra runt och se vad era ungdomar gör efter skolan...
Ha en bra helg!

< Kommentarer.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback