Det går fort nu!

Påsklov avklarat och bara 68 dagar kvar till midsommar och 9 veckor till sommarlov. Det är nu man skulle vilja stanna tiden lite och bara få njuta av våren som är en underbar årstid. Man har liksom allt gott framför sig :)
 
Vi har haft ett fint påsklov med underbart väder och härliga ungar på gården. Lite utflykter med grillning, skattjakt, bollspel och färglada reptiler har vi hunnit med. Vi har även hunnit med det ungarna gillar bäst,,, att bara vara!
  
Här är några av dom färgglada reptilarterna vi fick se på Fenomenmagasinet. Tyvärr lånade bilder från nätet för jag kom av mig helt med att ta kort på grund av att det första vi såg när vi kom in var en stor spindel..... Jag ryser bara av att skriva ordet spindel..... Kan nog vara det vidrigaste djuret som finns på denna planet!
       
Huggorm                           Skallerorm
Det fanns flera terrarium med huggormar som var infångade i Vidingsjö och bredvid dom stod ett terrarium med en skallerorm varpå någon började fundera på vart dom fångat in den? Hmm,, kanske den hade rymt från någon till Vidingsjö eller... Och vem har målat alla fina färger på reptilerna kan också vara en fråga att fundera på... Om någon har svaret så hör gärna av er  :)

< Kommentarer.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback