Våra återkommande aktiviteter.

 
Måndagar har vi studioverksamhet i samarbete med medborgarskolans hip/hopsektion. Barnen får lära sig hur man gör beats till sina texter och därefter spela in det dom har producerat i vår musikstudio. Anton som leder verksamheten är en duktig hiphop musiker som gjort många egna låtar och musikvideos. Vill man lyssna på vad han har producerat kan man söka på youtube efter,, Antone Mecca. (klicka på bilden för full storlek)
 
 
Tisdagar och torsdagar har Mohammed boxningsträning med barnen. Eftersom Mohammed tränar och tävlar inom boxning får barnen lära sig sporten från grunden. Disciplin och regler är en viktig del av träningen.
 
Onsdagar har vi två tjejer som kommer från föreningen aktiv ungdom och lär ut dans till barnen. Tyvärr har det inte varit så stor uppslutning till den gruppen men vi kör på och hoppas att det kommer igång.
 
Fredagar är en aktivitetslös dag, men det hindrar inte barnen ifrån att vara aktiva och kreativa med det minigården erbjuder som standard (biljard, pingis etc) Under fredagar försöker vi att visa film som en mysig avslutning på veckan i den mån det går och tillgänglighet finns.
 
Vid tangentbordet I-L

< Kommentarer.

Kul att få en liten insikt i vad ungarna gör :) bra satsning med olika aktiviteter!

2013-03-01 // 23:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback