Presentation av personalen på MiniGården.

Mohamed Lahmar, 21år, arbetar på Nygårdsskolan som elevassistent sedan 1,5 år tillbaka. På fritiden tränar Mohamed boxning och fotboll. Mohamed har även två svenska mästerskap inom boxning i ryggsäcken (2006 och 2007). Inte nog med detta, Mohamed håller även på med musik och är en del av en hiphop-gruppen "Calle & Moe", ni hittar gruppen på youtube om ni söker på CalleMoeProductions. Gruppen deltog i Livekarusellen (2013) och ännu vet vi inte hur det har gått då musiktävlingen fortfarande håller på. Mohamed är en klippa med barnen då man nästan skulle kunna tro att Mohamed är den som har roligast vid aktivitet och lek!
 
Nicklas Petersson, 42år, arbetar på Rosendalsskolan som elevassistent sedan 14 år tillbaka. På fritiden spenderar Nicklas mestadels av tiden i Cloetta Center och följer vårat hockeylag flitigt som den lojala supporter han är. Nicklas är den som har mest koll när det gäller sport här på MiniGården och utbildar barnen gällande resultat etc både villigt och motvilligt. Utöver sporten så är Nicklas intresserad av film i alla dess former och även frågesport och bygge. Man skulle kunna säga att Nicklas startar upp nya projekt hela tiden och har alltid idéer om saker som måste fixas!
 
 
Inga-Lena Järlefalk, 56år, arbetar på Rosendalsskolan som elevassistent och har arbetat för kommunen i 26år. Inga-Lena är utbildad i ART (aggression replacement training) och arbetar mycket med konflikthantering. Även Inga-Lena är en lojal LHC supporter och är dessutom intresserad av motorsport. Inga-Lena spenderar sin fritid med sina barn och barnbarn (när hon inte åker vilse i Stockholm). Och vad ni än gör - prata inte med Inga-Lena morgontid om hon inte fått sitt kaffe!
 
 

Vid tangentbordet,
Mickaela (tim. vikarie).

< Kommentarer.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback